Mobius se întâlneşte luni cu acţionarii FP

Autor: Andrei Chirileasa 11.01.2011

Mark Mobius, preşedintele executiv al Templeton Asset Management, cel care coordonează administrarea Fondului Proprietatea de către grupul american Franklin Templeton, se va întâlni luni, 17 ianuarie, cu acţionarii Fondului Proprietatea pentru a le prezenta ultimele evoluţii legate de procesul de listare, despre prospect şi despre campania de promovare locală şi internaţională pe care fondul o va derula înainte de listare.

Reprezentanţii Franklin Templeton vor vorbi şi despre planurile de investiţii pe termen lung ale Fondului Proprietatea.

Fondul Proprietatea va fi listat la Bursă pe 25 ianuarie, acesta fiind evenimentul începutului de an pe piaţa locală de capital.

Franklin Templeton şi intermediarii listării FP (Raiffeisen Capital&Investment, BRD şi ING Bank) au anunţat că vor derula până la llistare un roadshow de promovare a fondului în marile centre financiare, în încercarea de a atrage atenţia investitorilor şi băncilor de investiţii internaţionale.

Promovarea listării fondului a început în acest an cu o întâlnire cu analiştii de pe piaţa locală, derulată luni, 10 ianuarie.

Întâlnirea cu acţionarii va avea loc la hotel Radisson Blu, de la ora 12:00, orice acţionar al FP putând participa şi pune întrebări administratorului şi intermediarilor.