TotalSoft intră în Africa printr-un contract cu un dealer auto din Senegal

Autor: Adrian Seceleanu 17.01.2011

TotalSoft, unul dintre cei mai mari producători de pe piaţa de soft din România, a câştigat un contract în Africa, cu un dealer din Senegal al autoturismelor BMW şi Land Rover, a anunţat compania.

"Contractul cu Carrefour Automobile Dakar, dealer BMW şi Land Rover, a fost semnat săptămâna trecută şi prevede implementarea soluţiei de leasing în următoarele 4 luni. Carrefour Automobile a preluat de curând compania de creditare LocAfrique şi a devenit unul din principalii jucători ai pieţei de leasing din Senegal, având planuri de extindere în 7 ţări din regiune. TotalSoft va furniza o soluţie completă, compusă dintr-o serie de module destinate nu doar gestionării activităţii de leasing ci şi modelării business-ului în vederea extinderii sale atât la nivel local, cât şi internaţional", potrivit datelor comunicate de companie.

Soluţia de gestionare a resurselor companiilor dezvoltată de către TotalSoft va fi adaptată la normele aplicabile în regiune, astfel că ulterior ea va putea fi adoptată rapid şi de alte companii de profil, estimează furnizorul de soft. Compania nu a oferit detalii în legătură cu valoarea contractului.

TotalSoft estima pentru anul trecut afaceri de 22 mil. euro.