Cu o oră înainte de închiderea programului, cozile sunt la fel de mari. Casa de Sănătate măreşte programul până la 16:30

Autor: Ioana David 18.01.2011

UPDATE: La 13:30, cu o oră înainte de închiderea programului, cozile la Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB) erau la fel de lungi ca la începutului zilei, astfel că managamentul CASMB a decis majorarea programului de lucru până la 16:30.

După ce miercuri, joi şi vineri săptămâna trecută activitatea Casei de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB) a fost sistată din cauza unor probleme apărute la sistemul informatic, reluarea activităţii a adus cozi şi îmbulzeală printre angajatorii veniţi să-şi depună declaraţiile lunare de sănătate.

Astăzi la 08:30, când a început programul CASMB, zeci de persoane stăteau în faţa instituţiei pentru a-şi depune actele.

Cristina Călinoiu, purtătorul de cuvânt al CASMB, a precizat că pe lângă persoanele care au venit să depună declaraţiile, există şi saci de declaraţii trimise prin poştă, pe care instituţia trebuie să le proceseze.