Incendiu in cel mai mare campus universitar din Iasi. O fata a murit

Autor: Pro TV 21.01.2011

Flacari inspaimantatoare au semanat panica si moarte, joi seara, in clubul "PUB 75" din complexul studentesc Tudor Vladimirescu, cel mai mare din Iasi. O studenta de 21 de ani care lucra acolo a pierit arsa de vie incercand sa-si salveze o colega.

Incendiul s-a produs joi seara, in jurul orei 21.35. Potrivit martorilor, incinta localului a fost cuprinsa mai intai de un fum gros, clientii parasind rapid spatiul respectiv.

Tanara care a scapat cu viata, in varsta de 22 de ani, si ea studenta, a ajuns la spital intoxicata cu fum. In stare de soc, le-a povestit cu greu medicilor ce s-a intamplat.

Era la bar, impreuna cu o colega, studenta la Facultatea de Drept din Iasi, cand au vazut cum din tabloul electric incep sa iasa flacari. Fata spune ca i-au luat foc hainele si cealalta angajata a venit in ajutorul ei, cu un extinctor. A salvat-o pe ea, dar i s-a facut rau din cauza fumului si nu a mai putut sa iasa din club.

Cateva secunde mai tarziu, localul a fost inghitit de valvataia puternica si tanara de 21 de ani a ramas prinsa in capcana de foc.

Tanara care a murit era din judetul Suceava.

Se pare ca fetele erau in perioada de proba si nu erau angajate cu forme legale. Sunt persoane care sustin chiar ca victima nici nu era angajata a acelui club. CitiĊ£i mai multe pe www.stirileprotv.ro.