Peste 7.000 de persoane protestează la Mioveni

Autor: Mediafax 25.01.2011

Peste 7.000 de persoane protestează, marţi, la Mioveni, faţă de modificarea Codului Muncii şi a contractului colectiv de muncă, dar şi faţă de scumpirea carburanţilor, acţiunea fiind organizată de Sindicatul Automobile Dacia, informează Mediafax.

Mitingul organizat de Sindicatul Automobile Dacia se desfăşoară pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din oraşul Mioveni.

La ora transmiterii acestei ştiri, în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din oraşul Mioveni se aflau peste 7.000 de persoane, majoritatea angajaţi ai companiei Dacia, însă liderii sindicali anunţă că la protest vor veni şi angajaţi ai altor societăţi din industria auto şi sindicate din administraţie, educaţie şi sănătate.

Protestatarii au tobe, fluiere şi scandează "Jos Băsescu", "Jos Guvernul", "Carburantul l-aţi scumpit, la noi voi nu v-aţi gândit".

Pe durata acţiunii de protest, care este programată să se desfăşoare până la ora 16.00, este oprită circulaţia pe mai multe străzi din zona centrală a oraşului Mioveni, traficul fiind deviat pe rute ocolitoare.