Preşedintele CJ Argeş a fost luat cu targa din instanţă şi dus la ambulanţă

Autor: Mediafax 27.01.2011

Preşedintelui CJ Argeş, Constantin Nicolescu, arestat, joi seară, i s-a făcut rău în momentul în care urma să fie scos din instanţă şi dus în arest, fiind luat cu o targă şi dus la o ambulanţă aflată în curtea Tribunalului Argeş, iar la scurt timp a leşinat şi soţia acestuia.

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, şi soţia acestuia, cărora li s-a făcut rău la Tribunalul Argeş, au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, iar ulterior Nicolescu a fost dus la o clinică din apropierea spitalului pentru o tomografie.

Lui Nicolescu i s-a făcut rău în holul Tribunalului în momentul în care aştepta ca duba Poliţiei să vină să îl preia pentru a-l duce în arest. La faţa locului a ajuns o ambulanţă, al cărei echipaj i-a acordat primul ajutor.

"După primele simptome ar putea fi vorba despre un atac de cord şi urmează să îi acordăm îngrijiri medicale şi să vedem în continuare cum evoluează", a spus dr. Cristina Stocheci, de la Serviciul de Ambulanţă Argeş.

La scurt timp, şi soţia preşedintelui CJ Argeş a leşinat în holul instanţei, fiindu-i acordată şi acesteia asistenţă medicală. Citiţi mai mult pe www.mediafax.ro