Băsescu la Parlament, unde se întâlneşte cu parlamentarii PDL. Viceguvernatorul BNR Cristian Popa, printre posibilii candidaţi la postul de premier

Autor: Mediafax 15.02.2011

Preşedintele Traian Băsescu a sosit, marţi, la Parlament, unde se întâlneşte cu parlamentarii PDL, cărora, conform unor surse din partid, ar urma să le ceară susţinere pentru desemnarea unui premier independent, informează Mediafax.

Preşedintele Traian Băsescu a sosit la sala unde are loc întâlnirea împreună cu premierul Emil Boc, aceştia fiind însoţiţi de preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase şi de liderii grupurilor parlamentare ale PDL.

Viceguvernatorul BNR Cristian Popa ar putea fi nominalizarea pentru postul de premier pe care şeful statului o va invoca la întâlnirea cu parlamentarii PDL de marţi după-amiază, cărora le va cere sprijinul pentru un prim-ministru independent, dar cu un Cabinet politic, susţin surse din partid.

Cine este Cristian Popa, personajul vehiculat pentru funcţia de premier

Sursele citate au declarat pentru Mediafax că preşedintele Traian Băsescu ar urma să le ceară parlamentarilor PDL, cu care se întâlneşte marţi, susţinere pentru desemnarea unui premier independent.