O şedinţă de judecată cu mai marii fotbalului. Un meci la care trebuia să se vândă bilete

Autor: Tone Adrian 16.02.2011

Borcea: "E ceva unic să fiu chemat în condiţiile în care am vândut un jucător de două ori. Pierzi, câştigi, negustor te numeşti". Giovanni Becali: "Ce face bă (procurorul - n.r.), evaluează jucătorii, ce e aici? E clar, dacă nu era virgină sfânta fecioară, eu nu eram aici acum". Avocatul: "Baga-mi-aş picioarele, de ce sunt eu avocat în dosarul ăsta?". Sunt doar câteva dintre replicile date de cei mai importanţi oameni din fotbalul românesc şi avocaţii acestora în şedinţa de judecată de la Tribunalul Bucureşti.

Într-o atmosferă de spectacol, unii dintre cei mai importanţi oameni din fotbal, printre care Cristi Borcea, George Copos, Mihai Stoica, fraţii Giovanni şi Victor Becali sau Gică Popescu, s-au abţinut cu greu să nu facă circ din şedinţa de astăzi.

Discuţii şi oarecare bună-dispoziţie în rândul oamenilor de fotbal, mai puţin Borcea, uşor agitat din cauza mărturisirilor pe care urma să le facă şi a faptului că judecătoarea avea înainte un alt dosar greu - "clanul sportivilor". Vestea că urmează să fie audiat mai devreme, înaintea "sportivilor", îl înveseleşte pe oficialul dinamovist. Sala de judecată devine neîncăpătoare brusc, pe lângă cei implicaţi în dosar intrând şi mulţi gură-cască, "sportivii" cu avocaţii lor şi ziarişti. Abia puteai respira. Vedeţi cum a luat fotbalul faţa "sportivilor" într-un material exclusiv pe www.mediafax.ro.