Copos îl readuce la Crowne Plaza pe germanul care i-a adus cele mai bune rezultate

Autor: Mirabela Tiron 17.02.2011

Germanul Franz Rattenstetter a fost numit în funcţia de director general al hotelului de cinci stele Crowne Plaza din Bucureşti, controlat de omul de afaceri George Copos. Rattenstetter a mai condus hotelul Crowne Plaza în perioada 2001-2007. Anul trecut, hotelul de cinci stele, care operează 164 de camere, a obţinut o cifră de afaceri de 5,4 milioane de euro. Rattenstetter îl va înlocui în funcţie pe francezul Pierre Boissel.

"Ana Hotels consideră că Franz Rattenstetter este persoana cea mai potrivită pentru a readuce performanţele economice ale hotelului Crowne Plaza la nivelul celor mai bune realizări ale sale", potrivit reprezentanţilor Ana Hotels.

Rattenstetter şi-a început cariera în 1989 ca director de vânzări şi marketing la hotelul InterContinental din Frankfurt. Ulterior a ocupat mai multe poziţii în hoteluri din Orientul Mijlociu, zonă în care a lucrat nouă ani ca resident manager la hoteluri ca Intercontinental Amman, Iordania, şi Al Bustan Palace Intercontinental Hotel în Muscat, Oman. Înainte de a prelua conducerea hotelului Crowne Plaza Bucureşti, Rattenstetter a condus hotelul Mövenpick Resort Petra, în Iordania. Franz Rattenstetter a mai în hoteluri din Anglia, Italia, Germania şi Elveţia.