Povestea lui Narcis Iustin Ianău, vocea extraordinară de la "Românii au talent"

Autor: Raluca ION 20.02.2011

Narcis Iustin Ianău, a cântat pentru prima oară, la cinci ani, în corul bisericii. O aştepta acolo pe mătuşa lui, Elena, care era la repetiţii, şi, auzind corul, a început să cânte şi el. Dascălul şi-a dat seama că are o voce excepţională, l-a luat la cor, dar l-a aşezat cu fetele, în rândul sopranelor.

A rămas acolo patru ani, timp în care a cântat îngereşte însă a trebuit să plătească un preţ. Ceilalţi copii râdeau de vocea lui şi râd în continuare. "Râdeau de mine, spuneau că am voce de fată", povesteşte Narcis Iustin Ianău, care nu s-a dat bătut, chiar dacă a trecut prin clipe grele. A stat retras toată copilăria lui, fără prea mulţi prieteni, a fost luat în râs, bătut şi respins de către unii colegi şi a plâns aproape în fiecare zi.

Până acum trei ani, părinţii lui nu voiau ca el cânte cu vocea asta de fată. După concurs, tatăl lui a mărturisit că se temea că spectatorii o să râdă de Narcis Iustin şi era emoţionat că, în loc să o facă, l-au ovaţionat la scenă deschisă. Citiţi mai mult despre povestea lui Narcis Iustin Ianău, vocea extraordinară de la "Românii au talent" pe www.gandul.info