Benzina şi motorina se scumpesc din nou în câteva zile

Autor: Simona Simionescu - Gândul 23.02.2011

Urmează încă o scumpire a carburanţilor la pompele OMV Petrom, peste câteva zile. Vestea scumpirii a fost dată miercuri de oficialii companiei. Ei nu au făcut însă vreo referire la dimensiunea majorării. De data aceasta, şoferii români vor plăti mai mult din cauza conflictelor din nordul Africii şi din Orientul Mijlociu.

Între timp, premierul Emil Boc continuă lupta cu creşterea preţurilor carburanţilor. El a cerut Consiliului Concurenţei să refacă analiza asupra pieţei carburanţilor, nemulţumit că primeşte doar date generale, au declarat surse oficiale citate de Mediafax.

Este oficial: urmează încă o scumpire a carburanţilor la pompele OMV Petrom, peste câteva zile. Asta după ce, în urmă cu doar o săptămână, compania a majorat litrul de motorină cu şapte bani, până la 5,45 lei - sortimentul cel mai scump.
De data aceasta, şoferii români vor plăti mai mult din cauza conflictelor din nordul Africii şi din Orientul Mijlociu, care au făcut ca preţul ţiţeiului pe plan mondial să ajungă la un nivel-record. citiţi mai mult despre scumpirea benzinei şi motorinei pe www.gandul.info