Cosmote lansează două telefoane sub brandul propriu

Autor: Magraon Andreea 28.02.2011

Cosmote, numărul trei pe piaţa locală de telefonie mobilă, a lansat telefoanele Joy şi Sense, sub brandul Cosmote, disponibile la preţuri ce încep de la 1 leu, au anunţat reprezentanţii companiei. Este prima dată când Cosmote lansează telefoane sub brandul propriu, ceilalţi jucători de pe piaţă - Orange şi Vodafone - având deja în ofertă astfel de dispozitive.

Joy este un telefon cu ecran de 2,8 inci, tastatură QWERTY. Are conectivitate Wi-Fi, Bluetooth şi USB, şi include GPRS şi EDGE. De asemenea, terminalul are o cameră foto de 2 megapixeli cu opţiune de filmare, respectiv radio cu RDS. Telefonul are o capacitate de stocare de până la 8GB pe cardul de memorie extern, suplimentar faţă de memoria internă de 70MB. Bateria are o autonomie de 35 de ore de ascultat muzică şi până la 9 ore de convorbire.

Sense are un ecran de 2,8 inci, conectivitateWi-Fi, USB, respectiv compatibilitate GPRS şi EDGE. Are o cameră foto de 2 mexapixeli cu opţiune de filmare, respectiv radio cu RDS. Bateria oferă o autonomie de peste 600 de ore în aşteptare, sau 35 de ore de de ascultat muzică sau până la 9 ore de convorbire.

Cosmote Joy este disponibil la preţuri începând de la 1 leu cu abonamentul Cosmote Perfect pentru Tine de la 17,48 euro, sau la preţul de 359 de lei (TVA inclus), fără conectare. De asemenea, Cosmote Sense poate fi achiziţionat tot la preţul de 1 leu cu abonamentul Cosmote Perfect pentru Tine începând de la 10,79 euro, sau la 299 de lei (TVA inclus) fără conectare.