Salonul Auto de la Geneva, ultimele pregatiri înainte de debutul oficial - galerie FOTO

Autor: Bogdan Alecu 28.02.2011

Cu mai puţin de 24 de ore înainte de debutul oficial, cele trei hale principale ale Salonului Auto de la Geneva sunt încă în toiul pregătirilor.

Toate standurile mărcilor auto sunt deja gata, dar toate automobilele importante sunt camuflate sub huse atent croite pentru a masca identitatea modelelor ce se află dedesubt.

Pe culoarele principale dintre standuri încă se montează mocheta, luminile încăse montează, iar în standuri echipele de regie fac ultimele repetiţii înainte de marele debut de mâine.

Atât în standul Renault cât şi Dacia, toate maşinile sunt acoperite. Tot ce se poate observa în standul Dacia este faptul că vor fi prezentate cel puţin zece modele Duster, dintre care unul în edţie lmitată cu jante sport.

În standul Ford, americanii vor prezenta noul B-Max, primul Ford care va fi produs începând cu finele acestui an la Craiova, alături de două alte concepte - Ford Ranger WildTrack şi Ford Vertrek, ambele prezentate şi la Salonul de la Detroit de la începutul anului. Pe standul unde ar trebui săfie B-Max, americanii au amplasat un monovolum Grand C-Max.