Nelly Furtado face cadou 1 milion de dolari pentru că i-a primit de la Gaddafi

Ziarul Financiar 02.03.2011

Nelly Furtado a anunţat prin reţeaua de socializare Twitter că va dona cei 1 milion de dolari pe care i-a primit de la "clanul Gaddafi" în 2007, după ce a cântat doar 45 de minute într-un eveniment organizat într-un hotel din Italia, scrie revista Forbes.

Anunţul cântăreţei ar putea pune presiune şi pe alţi artişti care au cântat la nenumăratele petreceri organizate de membrii familiei Gaddafi în Europa.

În anul 2009, cântăreaţa pop Beyonce a cântat la o petrecere organizată de Muatassim, fiul lui Gaddafi, pe insula franceză St. Barts, unul dintre cele mai luxoase şi elegante locuri exclusiviste. Staff-ul vedetei a refuzat să comenteze asupra zvonurilor privind cele 2 milioane de euro cu care Beyonce ar fi fost plătită de fiul lui Gaddafi.

Conform notelor publicate de Wikileaks şi citate de The New York Times, Mariah Carey ar fi fost plătită în anul 2008 cu 1 milion de dolari pentru prestaţiile artistice.

Alte vedete care au participat la petrecerile organizate de clanul Gaddafi sunt Timbaland, 50 cent, Enrique Iglesias şi Lionel Richie.