Guzu spune că şi-a dublat afacerile la Duraziv în lunile de iarnă

Autor: Andreea Neferu 08.03.2011

Producătorul de materiale de construcţii Duraziv, controlat de omul de afaceri Daniel Guzu, care a fondat şi businessul de vopseluri Fabryo, a înregistrat în perioada decembrie 2010 - februarie 2011 afaceri de peste 10 milioane de lei (circa 2,4 milioane de euro), în creştere cu circa 116% faţă de acelaşi interval al anului precedent.

"În ultimul trimestru a putut fi observată o creştere a nivelului de activitate în construcţii, ceea ce constituie un semnal pozitiv pentru noi. Luna decembrie a fost, aşa cum era de aşteptat, una mai slabă, în schimb activitatea din ianuarie, precum şi cea din februarie au fost peste aşteptări", a declarat Marga Călin, director de marketing în cadrul Duraziv.

Cele mai mari vânzări ale companiei au fost înregistrate în luna februarie, când compania lui Guzu a avut venituri de 4,4 milioane de lei (peste 1 milion de euro). Pentru 2011, Duraziv mizează pe afaceri de aproape 17 milioane de euro, în creştere cu circa 25% faţă de anul 2010. Duraziv concurează pe piaţa locală cu firme precum AdePlast, Henkel sau Baumix.