Top 5 cele mai frumoase sportive din România

Autor: Pro TV 13.03.2011

Eşti invitat să intri în jocul nostru şi să realizăm împreună un top 5 al celor mai frumoase sportive din România. Iată propunerile noastre!


Ada Nechita
(27 ani) este considerată cea mai sexy handbalistă din România, ea primind mai multe propuneri de a poza în diferite reviste. Extrema dreaptă este una dintre cele mai vechi jucătoare ale Oltchimului, cu care a jucat şi finala Ligii Campionilor în 2010. Ada Nechita a devenit şi o prezenţă constantă în naţionala României, sub tricoul căreia a câştigat bronzul la Europeanul din decembrie. În prezent, Nechita trăieşte o poveste de dragoste cu fotbalistul Craiovei, Florin Costea, iar ca obiectiv imediat şi-a propus câştigarea Ligii Campionilor cu Oltchim.

Cristina Neagu (22 ani) s-a transformat deja într-un star mondial, având toate premisele de a pătrunde în galeria marilor sportivi ai României, din care face parte Nadia Comăneci, Ivan Patzaichin, Ilie Năstase ori Gheorghe Hagi. Deocamdată, Cristina Neagu a fost numită cea mai bună handbalistă a lumii în 2010, o distincţie care i-a deschis însă noi perspective: câştigarea Ligii Campionilor sau a unui titlu major cu naţionala României. Între timp a devenit şi una dintre cele mai bine plătite handbaliste din lume. Citiţi mai mult despre cele mai frumoase sportive din România pe www.mediafax.ro