Bute îşi păstrează centura! Magee a fost făcut KO în runda 10

Autor: Pro Sport 20.03.2011

Pugilistul Lucian Bute şi-a apărat titlul mondial IBF la categoria supermijlocie pentru a şaptea oară consecutiv, după ce l-a învins pe irlandezul Brian Magee, prin KO tehnic în repriza a zecea, într-un meci disputat, duminică, la Centre Bell din Montreal.

Debutul partidei dintre Bute şi Magee a fost unul echilibrat, românul câştigând din primele patru reprize cu 10-9, iar în ce-a dea doua cei doi au fost la egalitate, 10-10. Repriza a cincea a fost una în care Bute a fost condus de adversarul său. A urmat apoi repriza a şasea, în care Bute a devenit mult mai agresiv, iar în cea de-a şaptea rundă, românul l-a trimis la podea pe Magee, cu celebra sa lovitură la ficat. Irlandezul a mai rezistat până în repriza a zecea, când Bute şi-a trimis din nou adversarul la podea, după un upercut în bărbie. De această dată, arbitrul Pete Podgorski a decis oprirea meciului.

Partida dintre Lucian Bute şi Brian Magee s-a disputat la Bell Centre din Montreal. Românul a intrat în ring pe melodia cântată de formaţia U2, "Where the streets have no name", iar adversarul său a fost acompaniat de Metallica, cu melodia "Whiskey on the jar".

"Am dat totul, sunt mulţumit de mine. Magee a fost un adversar dur, a lovit puternic. M-am pregătit mult pentru acest meci. Mă voi întâlni cu preşedintele clubului, iar apoi vreau o vacanţă", a spus Bute după imediat după meci. Citiţi mai mult despre meciul în care Lucian Bute şi-a păstrat centura de campion pe www.prosport.ro