Românii au talent: Nou record de audienţă la Pro TV - galerie FOTO

Autor: Pro TV 20.03.2011

Pro TV a reuşit să-şi depăşească propriul record de audienţă la "Românii au talent", cu peste 5 milioane de telespectatori la ultima ediţie a emisiunii a anunţat televiziunea.

"Romanii au talent, vineri seara. la ProTv ! Acest lucru este certificat de audienţele care se învârt in fiecare saptamâna în jurul unor cifre ametitoare. Aşa s-a întâmplat si vineri, 18 martie când peste 5 milioane de romani au urmarit în minutul de maximă audienţă (21.19) inregistrat la nivelul intregii tari", se arată într-un comunicat emis de Pro TV.

Numerele uluitoare şi inedite din a cincea ediţie - galerie MULTIMEDIA

Pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse intre 18-49 de ani, vârful de audienţă a fost înregistrat la ora 21.45, cind ratingul ProTv ajungea la 29,0 puncte de rating si o cotă de piaţă de 70,6%, conform datelor Pro TV.

Audienţa medie înregistrată de emisiunea "Românii au talent" difuzată vineri, 18 martie în intervalul 20.30 - 22.59 a fost pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse între 18-49 de ani de 23,0 puncte de rating si 58,1% cota de piaţă, de aprope 10 ori mai mare decât audienta medie înregistrată de Antena 1 care atingea 2,4 puncte de rating si 6,0% cotă de piaţă.

Cu aceasta cotă de piaţă, ProTv şi-a batut propriul record înregistrat la ediţia difuzată vinerea trecuta, ediţia a patra, cand cotă de piaţă se ridică la 54,6%.

Cu un market-share de 58,1% ProTv stabileşte in ediţia a cincea, difuzată vineri, 18 martie, un nou record la capitolul cotă de piaţă inregistrată pe emisiunile de divertisment din Romania de la implementarea sistemului cu people-meter in Romania.