Cum arată primul magazin H&M din România – galerie FOTO

Autor: Cristina Rosca 24.03.2011

Retailerul suedez H&M va deschide vineri primul magazin din România, în centrul comercial AFI Palace Cotroceni. Magazinul va fi amplasat pe două etaje şi va avea o suprafaţă de 1.700 de metri pătraţi. EL va fi deservit de 60 de angajaţi.

Al doilea magazin deschis va fi cel din Unirea Shopping Center, ce urmează a fi inaugurat pe 26 martie. Magazinul are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 2.500 metri pătraţi, iar numărul de angajaţi se ridică la 80.

În acest an H&M urmează a deschide în România opt magazine, dintre care cinci în Bucureşti şi trei în provincie, în Braşov, Cluj şi Timişoara.

Al treilea spaţiu inaugurat de suedezi va fi cel din Băneasa Shopping City ce îşi va deschide porţile pe 31 martie. Următoarele vor fi magazinele din Plaza Romania şi Bucureşti Mall care se vor deschide pe 8, respectiv 15 aprilie. Retailerul suedez H&M va deschide pe 29 aprilie magazinul din Unirea Shopping Center Braşov, acesta fiind primul magazin pe care îl va deschide în afara Bucureştiului.

În ziua deschiderii fiecărui magazin, primii 100 de clienţi vor primi un card în valoare de 80 de lei, care va putea fi folosit în orice magazin H&M din România.

Preţurile produselor disponibile în România vor varia între 39.30 RON pentru cămăşi bărbăteşti şi 129.90 RON pentru jachete de femei. Rochiile lungi de vară, jeans-ul si pantalonii pentru femei vor fi disponibili la preţul de 89.90 RON, în timp ce cămăşile de damă vor costa 59.90 RON.