Electroputere Parc, ocupat 80%

Ziarul Financiar 27.03.2011

Înainte să înceapă construcţia Mallul Electroputere Parc din Craiova, a cărui construcţie nu a fost încă începută, are deja un grad de ocupare de 80%, în condiţiile în care jumătate din spaţii vor fi operate de retaileri din grupul Auchan, iar dezvoltatorii şi firma de consultanţă imobiliară DTZ Echinox au preînchiriat spaţii cu o suprafaţă de circa 16.000 mp.

Firma K&S, dezvoltatorul proiectului, va realiza un mall cu o suprafaţă închiriabilă de 55.000 mp, din care 28.000 mp vor fi operaţi de magazinele Auchan, Leroy Merlin, Decathlon, Kiabi şi Norauto, în timp ce pe lista chiriaşilor au fost confirmate nume precum C&A, New Yorker, Altex, Domo sau Deichmann.

Mixul de chiriaşi ar urma completat de un multiplex cu 7-8 săli şi un operator de bowling şi biliard, contracte care la jumătatea lunii martie erau în curs de negociere. Lucrările nu au fost încă începute, dar dezvoltatorii beneficiază de existenţa unei hale industriale care va fi păstrată şi reamenajată, în urma unei investiţii totale de 90 mil. euro. În aceste condiţii, dezvoltatorii speră să finalizeze proiectul până în luna noiembrie a acestui an.