Sorin Mândruţescu: Vehicularea numelui meu pentru funcţia de premier o încadrez la speculaţii

Autor: Razvan Craciun 28.03.2011

Directorul general al Oracle România, Sorin Mândruţescu, susţine că vehicularea numelui său pentru poziţia de prim-ministru este "o speculaţie".

"Legat de vehicularea numelui meu pentru poziţia de prim-ministru pot preciza că o încadrez la speculaţii. Mă onorează, dar rămâne o speculaţie. În acelaşi registru s-au plasat şi speculaţiile neconfirmate de numirea mea ca şi ministru al Comunicaţiilor, anul trecut", a precizat Mândruţescu, luni, pentru MEDIAFAX.

Numele directorului general al Oracle România fost vehiculat recent în presă pentru ocuparea funcţiei de prim-ministru în cazul demisiei lui Emil Boc.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri seară, la Realiatea TV, că, dacă se pierde majoritatea în Parlament, soluţia pe care o va propune clasei politice va fi un premier independent, rămânând de văzut dacă partidele vor accepta. "Dacă se pierde majoritatea, care credeţi că va soluţia? Premier independent", a spus Băsescu. El a menţionat că rămâne de văzut dacă cei din clasa politică vor accepta soluţia.