Radu Lucianu pleacă de la CBRE România, Răzvan Iorgu este noul director general

Autor: Cuncea Elena Cristina 01.04.2011

Radu Lucianu a plecat de la conducerea CB Richard Ellis România, funcţia de director general al firmei fiind preluată de la 1 aprilie de Răzvan Iorgu, care a fost anterior director de operaţiuni în cadrul companiei de consultanţă imobiliară.

"CB Richard Ellis (CBRE) anunţă că începând de astăzi (1 aprilie-n.r.) Răzvan Iorgu a fost numit managing director al biroului din România. Răzvan, care anterior a ocupat funcţia de Chief Opperating Officer (COO), preia managementul CBRE România de la Radu Lucianu", se arată într-un comunicat al CBRE.
Lucianu a fost unul dintre acţionarii companiei Eurisko, înfiinţată în 1997, pe care compania CBRE a cumpărat-o la începutul anului 2008.

"Este un moment oportun pentru o astfel de mişcare, piaţa îşi revine şi e timpul să încep ceva fie pe cont propriu, fie în parteneriat cu o echipă deja formată. Voi rămâne în continuare în domeniu pentru a valorifica la maxim ceea ce ştiu în acest sector. Undeva săptămâna viitoare voi lua o decizie legată de calea pe care voi merge", a declarat Lucianu.

Lucianu conduce operaţiunile din România ale CBRE de la achiziţia Eurisko.