La 18 ani, ProFM da de baut, de mincat si un super concert la Afi Palace Cotroceni

Ziarul Financiar 14.04.2011

Vineri, 15 aprilie, ProFM isi serbeaza majoratul! Si pentru a marca cum se cuvinte cei 18 ani pe care ii implineste, echipa a pregatit un program special iar cuvintul de ordine este muzica buna: in fiecare program al tuturor DJ-ilor, incepind cu Alarma ProFM unde trupa Simplu va fi prezenta in studio alaturi de Sara si Nicolai si terminind seara cu un super concert la Afi Palace Cotroceni.

Ascultatorii nu trebuie sa rateze niciun moment al emisiei ProFM din 15 aprilie si vor vedea ca vor spune "Ne place la 18 ani. Ne place ProFM". O multime de premii (sisteme home cinema si detectoare de radar) pot fi cistigate, asezonate toate cu bere, pentru ca ProFM da de baut in stil mare! Dar si de mincare, cei care vor fi pe receptie vor afla unde se poate duce si pot cistiga o pizza gustoasa, daca, insotiti de buletin, demonstreaza ca isi serbeaza in aceeasi zi majoratul, alaturi de ProFM.


Iar seara, totii fanii ProFM sint invitati la Afi Palace Cotroceni de la ora 19.00 unde ii vor putea asculta live pe Smiley, Andreea Balan, Puya, Elena Gheorghe, Residence Deejays & Frissco si Voltaj intr-un super concert ce va incheia o zi de distractie ca la 18 ani. CRBL si George Vintila, prezentatorii evenimentului vor intra live si pe ProFM unde ascultatorii din toata tara vor lua parte la aniversarea ProFM ce se va incheia alaturi de unii dintre cei mai apreciati artisti ai momentului.