Constantin Stroe: Centrul de la Titu va avea un impact mult mai important în câţiva ani decât uzina Dacia acum

Autor: Alexandra Chelu, Mediafax 14.04.2011

Centrul Tehnic de testări auto de la Titu va avea un impact mult mai important în câţiva ani decât Dacia în prezent, afirmă vicepreşedintele Dacia, Constantin Stroe.

"Centrul de la Titu, să ştiţi, va avea un impact mult mai important în câţiva ani decât îl are uzina Dacia în prezent", a transmis Stroe investitorilor prezenţi la o conferinţă organizată de Consiliul Investitorilor Străini. El a îndemnat investitorii ca, pe plan intern, să susţină "cu tenacitate şi cu forţă" proiectele propuse în faţa Guvernului actual, dar şi a celor viitoare.

"Pe plan extern puteţi fi cei mai buni promotori ai activităţii României din punctul de vedere al investiţiilor străine directe. Aveţi o credibilitate mult mai mare în exterior, spuneţi acolo, cu cine vă vedeţi, că în ţara asta nu s-a coborât recent din pom, că în ţara asta se fac lucruri formidabile şi că chiar merită să se investească aici", a afirmat Stroe.

Renault Technologie Roumanie a deschis în luna septembrie a anului trecut Centrul Tehnic de testări auto de la Titu, care este amplasat pe o suprafaţă de 350 hectare şi în care a investit 166 milioane euro.