Vodafone face schimbări în oferta de telefoane şi abonamente

Autor: Adrian Seceleanu 17.04.2011

Vodafone, numărul doi pe piaţa locală de telefonie mobilă, a introdus în ofertă noi smartphone-uri şi a modificat unele abonamente, adăugându-le extraopţiuni prin care utilizatorii au acces la un număr suplimentar de minute de apeluri naţionale sau în reţea pentru o perioadă de şase luni.

Vodafone a introdus în ofertă unul dintre cele mai noi smartphone-uri lansate de compania HTC, Desire S, care poate fi achiziţionat la preţuri care variază între 99 şi 409 euro (cu TVA inclusă).

Pentru a cumpăra mobilul HTC Desire S la 99 de euro, un client trebuie să achiziţione pe doi ani de zile un abonament cu un tarif lunar de 45,45 euro pe lună (TVA inclusă), care include 400 de minute de apeluri naţionale, 2.000 de minute în reţea şi 1 GB de trafic de date pe lună.

Compania a redus preţurile şi pentru alte modele care erau deja existente în ofertă, printre care Google Nexus S , Blackberry Torch, Nokia C7, LG Optimus One sau Nokia C5-03. "Vodafone doreşte să încurajeze adoptarea telefoanelor inteligente în rândul utilizatorilor săi", a declarat Iuliana Rebegea, Associate Director, Terminals, Vodafone România.