Ungureanu, întrebat in mai 2011 dacă este tentat de funcţia de preşedinte: Îmi refuz astfel de tentaţii

Autor: Mediafax 01.05.2011

Directorul SIE, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat, la emisiunea "După 20 de ani", difuzată de ProTV, răspunzând unei întrebări, că îşi face treaba cât poate de bine în funcţia pe care o deţine şi că îşi refuză tentaţii legate de candidatura la Preşedinţie.

Întrebat dacă la emisiunea de la ProTV, în contextul în care au existat speculaţii despre posibila sa candidatură la Preşedinţie, este tentat de o astfel de funcţie, Ungureanu a răspuns: "Eu nu am tentaţii de acest gen, îmi refuz astfel de tentaţii. Ar fi, cred, neplăcut pentru cineva aflat într-o poziţie de responsabilitate să vorbească despre aşa ceva".

Ungureanu a adăugat însă că va face lucruri în beneficiul ţării acolo unde este nevoie de el. "Vă pot însă spune că acolo unde este nevoie de mine şi unde cred că pot face ceva în beneficiul ţării, o voi face", a spus directorul SIE.

Întrebat dacă exclude candidatura la Preşedinţie, Ungureanu a răspuns: "Nu e vorba că exclud sau accept ceva. Deocamdată îmi fac treaba cât pot de bine până la sfârşit".