Trădare, bombe şi crime! Osama bin Laden e mort. Care sunt cei mai căutaţi 10 terorişti din lume?

Autor: Artur Constantinescu 02.05.2011

Sute de morţi, atacuri, trădare şi răniţi sunt doar câteva dintre motivele pentru care FBI-ul oferă milioane de dolari celor care oferă indicii despre ascunzătoarea sau locul unde ar putea fi găsiţi cei mai râvniţi terorişti din lume, potrivit site-ului fbi.gov.

Cel mai căutat terorist din lume în ultimii ani a fost Osama Bin Laden. Acesta a fost acuzat de conspiraţie şi ucidere a naţionalilor americani din afara Statelor Unite, şi uciderea americanilor prin atacuri asupra facilităţilor federale ale SUA. Recompensa oferită de SUA pentru informaţiile care au dus la capturarea lui Osama Ben Laden a fost de 27 de milioane de dolari.

Un alt terorist important dat în urmărire de FBI este Ayman Al-Zawahiri. Acesta este acuzat de conspiraţie şi ucidere a naţionalilor americani din afara Statelor Unite, şi uciderea americanilor prin atacuri asupra facilităţilor federale aleSUA. Recompensa oferită de autorităţile americane în schimbul informaţiilor care ar putea duce la arestarea acestuia este de 25 milioane de dolari.