TotalSoft semnează un contract cu reţeaua de hipermarketuri Cora

Autor: Adrian Stefan Seceleanu 05.05.2011

TotalSoft, unul dintre cei mai mari producători locali de aplicaţii, va implementa pentru compania România Hypermarche, deţinătorul reţelei de hipermarketuri Cora, sistemul său de management al proiectelor Primavera.

"Proiectul Cora deschide o nouă oportunitate pentru TotalSoft, intrarea pe piaţa de retail cu soluţii de project management personalizate, care să îmbine responsabilizarea angajaţilor privind controlul volumului de muncă, cu planificarea proiectelor de infrastructură ale companiei" a declarat Bogdănel Budeanu, Director Divizie Primavera - Oracle, din cadrul TotalSoft.

România Hypermarche a urmărit prin acest proiect obţinerea unei platforme unice care să simplifice, să susţină şi să permită o planificare a activităţii departamentului său de IT până la nivel de responsabil de activitate, departamentul fiind coordonatorul tuturor proiectelor de infrastructură hardware şi software din cele 5 magazine Cora aflate în România.

Proiectul pilot va fi coordonarea lansării magazinului Cora Drobeta-Turnu Severin, magazin pentru deschiderea căruia retailerul francez a investit aproximativ 22 mil. euro. TotalSoft, deţinut de grecii de la Global Finance, a obţinut anul trecut o cifră de afaceri de 22,45 milioane de euro, în creştere cu 14%.