Alexandru Munteanu a fost promovat Sales Operations Senior Manager la Cosmote

Autor: Adrian Seceleanu 09.05.2011

Alexandru Munteanu (foto), 38 de ani, a fost promovat de Cosmote, numărul trei pe piaţa locală de telefonie mobilă, în funcţia de Sales Operations Senior Manager. Din această poziţie el va fi responsabil de dezvoltarea şi implementarea strategiei comerciale pentru produsele de telecomunicaţii ale reţelelor Cosmote şi Germanos, precum şi de cele ale dealerilor.

Unul dintre proiectele în care a fost implicat Munteanu în ultimii doi ani este cel al integrării operaţiunilor retailerului Germanos cu cele ale Cosmote, a precizat Aris Karousos, director retail al Cosmote România. Alexandru Munteanu a ocupat în ultimii doi ani poziţia de Sales Operations Manager în cadrul Cosmote după ce anterior a fost director comercial la Germanos.

Munteanu şi-a început cariera în telecom în 1999 şi a deţinut poziţii de la director de magazin la Goldstern International la GSM Division Manager în cadrul KTech Electronics, până la poziţia de Country Sales Manager pentru distribuitorul de sisteme de navigaţie prin satelit GPS & More, în 2007. Munteanu este absolvent al Facultăţii de Istorie din cadrul Universităţii Bucureşti şi deţine o diplomă postuniversitară în istorie, precum şi un Business Master de la Academia de Studii Economice.