GTS a înregistrat un venit de 387 de milioane de euro în anul 2010

Autor: Ştefan Vrabie 10.05.2011

GTS Central Europe, furnizor de servicii integrate de telecomunicaţii, a înregistrat în anul 2010 venituri de 387 de milioane de euro, un profit operaţional (EBITDA) de 91 de milioane de euro şi un flux liber de numerar (EBITDA) de 42 milioane de euro, reprezentând o creştere de 6% faţă de anul anterior.

"Sunt foarte mulţumit că GTS a înregistrat o creştere continuă a principalilor indicatori financiari", a declarat Gerald Grace, directorul financiar, GTS. În 2010, comparativ cu anii anteriori, GTS şi-a îmbunătăţit profitabilitatea, EBITDA şi cash flow-ul, atât în ceea ce priveşte rezultatele efective cât şi marginile. Creşterea profitabilităţii a fost determinată în principal de trecerea la servicii mai complexe, cu margine ridicată, bazate pe infrastructura de fibră şi optică şi centrele de date a companiei.

"Investiţiile de capital din 2010 ne-au permis să introducem servicii de Ethernet de ultimă generaţie, dar şi să adăugăm aproape 500 de clădiri la reţeaua de fibră optică deţinută în proprietate şi operată", a declarat Danny Bottoms, directorul executiv, GTS.