Boc: Suntem un partid de învingători şi vom câştiga alegerile din 2012

Autor: Mediafax 14.05.2011

Preşedintele PDL, Emil Boc, a prezentat, sâmbătă, la Convenţia Naţională, raportul de activitate al conducerii partidului, subliniind că formaţiunea democrat-liberală este un "partid de învingători" şi va câştiga alegerile din anul 2012.

"De astăzi putem spune că PDL este partidul care a scos România din recesiune", a spus Emil Boc în discursul de prezentare a raportului de activitate al conducerii partidului.

El a adăugat că este "un moment de un optimism prudent", dar şi o "dovadă că măsurile luate au fost bune".

"Le mulţumesc românilor că au avut puterea să ne sprijine să trecem prin partea cea mai grea a crizei economice", a mai spus premierul, adăugând că, spre sfârşitul acestui an şi în anul viitor, românii vor resimţi în buzunare efectele ieşirii din recesiune şi ale creşterii economice.

Emil Boc a mulţumit, de asemenea, echipei de conducere a PDL. "Cu această echipă am reuşit cea mai bună performanţă din istoria PDL. (...) Am fost şi suntem un partid de învingători. Cele bune să se-adune, cele rele să se spele", a mai spus Boc.

El a precizat că vor fi menţionate şi aspectele negative, adăugând că în acest moment se uită la "partea plină a paharului".

Emil Boc le-a mulţumit lui Theodor Stolojan, Adriean Videanu, Vasile Blaga, Gheorghe Flutur, Valeriu Stoica, precum şi întregii echipe de conducere a PDL. Citiţi mai mult despre declaraţiile premierului Emil BOc la convenţia PD-L pe www.mediafax.ro