Vodafone România a numit un nou director de marketing

Autor: Roxana Cristea 19.05.2011

Vodafone România a anunţat numirea lui Angus Slater în poziţia de director de marketing, începând cu data de 1 iunie 2011. Slater îl va înlocui pe Marco Kind.

Angus Slater s-a alăturat echipei Vodafone în anul 2003 şi de atunci a lucrat în majoritatea zonelor de marketing: de la produse, oferte comerciale, terminale, servicii de conţinut, până la strategie şi brand. Noul director de marketing al celui de-al doilea mare operator de telefonie mobilă din România a mai lucrat în cadrul filialelor companiei din Marea Britanie, Germania, Japonia şi Olanda. În cadrul Vodafone Olanda, Slater a fost membru al boardului. "Am găsit aici o echipă talentată şi motivată", a declarat Slater.

Angus Slater va fi responsabil de strategia de brand şi de comunicarea marketing, de marketing online precum şi de strategia pentru servicii de comunicaţii totale şi de noi linii de business, "customer experience" şi programe cross-funcţionale majore.

Angus deţine un Master of Arts de la Oxford University. Fostul director de marketing al operatorului telecom Marco Kind, care are o experienţă de 13 ani în cadrul companiei, îşi va încheia mandatul la 1 iunie 2011. Acesta îşi va continua cariera în cadrul Vodafone Group cu un nou rol.