Ialomiţianu, despre o eventuală remaniere:Rămân cu impresia că am realizat lucruri foarte importante

Autor: Marius Radu - Mediafax 24.05.2011

Ministrul Finanţelor Gheoghe Ialomiţianu a afirmat marţi că subiectul remanierii sale nu îl preocupă, însă în cazul unei astfel de decizii se va întoarce în Parlament cu impresia că a realizat lucruri foarte importante.

"Dacă se va lua o decizie de genul acesta, mă întorc în Parlament. Nu este niciun fel de problemă. Rămân cu o impresie foarte bună, că am realizat lucruri foarte importante în această echipă", a afirmat ministrul Finanţelor.

Gheorghe Ialomiţianu este deputat PDL.

Potrivit unor surse citate vineri de "Gândul", o remaniere guvernamentală ar putea avea loc în iunie, trei ministere fiind disputate în PDL - Economia, Agricultura şi Finanţele.

Liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, a declarat luni, după ce a participat la şedinţa BPN al PDL, că "acum nu este oportună" o remaniere guvernamentală, dar a precizat că PDL trebuie să facă o analiză a tuturor funcţiilor publice, de la toate nivelele, "până la vârf".

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a afirmat că relansarea guvernamentală anunţată de preşedintele Traian Băsescu ar puta să însemne relansarea încrederii în Guvern.

Întrebată dacă se impune o remaniere la nivelul Guvernului, Elena Udrea le-a răspuns ziariştilor: "Este o discuţie pe care sigur nu o fac prima dată aici, cu dumneavoastră, ci în interiorul partidului".