Maşini în pas cu tehnologia? Vedeţi aici cele mai originale gadgeturi auto - Galerie FOTO

Autor: Traian Terzianm 28.05.2011

Există o mulţime de dispozitive pe care nu le găsim integrate în opţiunile maşinilor noi, însă şoferii care doresc să deţină aparate care lărgesc orizontul dispozitivelor auto îşi pot rezolva singuri problema cu ajutorul gadgeturilor specializate.

CNBC a realizat un top al noilor gadgeturi care pot fi folosite într-o maşină, acesta incluzând dispozitive care fac parte dintr-un domeniu larg, de la cele frivole la cele inovative şi până la cele înfiorătoare.

Spre exemplu Vroominator este un dispozitiv ce poate reproduce sunetul unui motor V8 transmiţând sunetul în sistemul audio al maşinii cu ajutorul unei frecvenţe FM la fel ca cele folosite de gadgeturile MP3. Un alt gadget, Mavia Autobot, se montează la calculatorul maşinii şi permite conectarea utilizatorului la informaţii despre maşină prin intermediul unui smarthone. În plus, cu ajutorul acestui aparat veţi putea să localizaţi prin GPS şi să porniţi maşina de la distanţă iar în caz de accident grav membrii familiei pot fi anunţaţi prin intermediul mesajelor SMS transmise automat.