Creşterea producţiei industriale a mărit cererea de soft, potrivit Wizrom

Autor: Ştefan Vrabie 24.05.2011
Grupul de firme Wizrom, care oferă soft pentru managementul activităţii companiilor, a înregistrat în acest an o dublare a cererii de aplicaţii şi servicii de profil din partea firmelor din domeniul manufacturier, pe fondul creşterii producţiei industriale.

Grupul de firme Wizrom, care oferă soft pentru managementul activităţii companiilor, a înregistrat în acest an o dublare a cererii de aplicaţii şi servicii de profil din partea firmelor din domeniul manufacturier, pe fondul creşterii producţiei industriale. Compania nu a oferit detalii despre clienţii noi, menţionând doar că în ultimul an a câştigat conturi precum Cramele Halewood, Caroli Prod, Romtec S.A, şi Jeras Prod.

"Firmele caută o cât mai mare eficientizare a activităţii, pentru că trebuie să gestioneze cu mare atenţie costurile de logistică şi producţie, mai ales că acum comenzile nu mai vin atât de des ca până spre sfârşitul anului 2008", a declarat Adrian Bodomoiu, Managing Director Wizrom Software. Producţia industrială a crescut în primul trimestru faţă de intervalul similar din 2010 cu 11,4% ca serie brută şi cu 10% ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi sezonalitate, susţinută de toate sectoarele de activitate, potrivit datelor de la Institutul Naţional de Statistică (INS). Grupul de firme Wizrom a înregistrat venituri de 1,5 milioane de euro în trim. 1 al acestui an, în creştere cu 7% faţă de anul precedent.