Gala Avocaţilor: ZF a premiat casele de avocatură care au fost implicate în cele mai mari tranzacţii ale anului 2010

Autori: Cristi Moga , Ioana David 25.05.2011

Ziarul Financiar a premiat marţi-seară casele de avo­ca­tură de business care au reuşit în 2010 să fie parte în cele mai mari tranzacţii de pe piaţă, fie că au fost în energie, retail, farma sau internet. De asemenea, au fost premiate primele trei case de avocatură care au reuşit anul trecut să "factu­reze" şi să încaseze cei mai mulţi bani de la clienţi.

Premiile au fost acordate în cadrul evenimentului Gala Avocaţilor, ediţia a doua, orga­nizat de către Ziarul Fi­nanciar împreună cu RBS Bank, Opel şi Victoria Men.

În cea de-a treia ediţie a anuarului Caselor de Avocatură sunt informaţii despre cele mai mari 100 de firme din BucureştiÎn cadrul galei premiul pentru cele mai mari venituri înregistrate în 2010 a fost decernat firmei Ţuca Zbârcea & Aso­ciaţii, care a primit şi alte două premii pentru asistenţa oferită compa­niilor care au realizat cele mai mari tran­zacţii din zona agro şi FMCG, respectiv vânzări de site-uri web. Mai exact, tranzacţiile pentru care Ţuca Zbârcea & Asociaţii a fost premiată sunt asistarea Sofiproteol la achiziţia Expur Urziceni şi pentru asistarea GED la cumpărarea site-ului Paravion (unde a câştigat şi Sfârâială & Asociaţii care au asistat vânzătorii).

Locul doi în topul celor mai mari venituri din 2010 a fost ocupat de NNDKP, firmă premiată şi pentru impli­carea în cea mai mare tranzacţie imobi­liară din 2010, respectiv pentru consul­tanţa oferită în cadrul celei mai mari finanţări acordate unei firme, excluzând creditele acordate unor multinaţionale cu activitate şi pe piaţa locală.

Cea de-a treia poziţie în clasamentul veniturilor a fost obţinută de Muşat & Asociaţii.