Udrea: În acest moment nu se mai discută despre schimbarea premierului Emil Boc

Autor: Mediafax 29.05.2011

Ministrul Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, preşedinte al PDL Bucureşti, a declarat la emisiunea "După 20 de ani", difuzată duminică la ProTV, că în acest moment nu se mai discută despre schimbarea premierului Emil Boc şi nu există o discuţie concretă despre remaniere guvernamentală, informează Mediafax.

Întrebată dacă este nevoie de o remaniere a Guvernului, Elena Udrea a declarat la Pro TV că este nevoie de un ministru al Muncii, dar se va respecta termenul constituţional în această privinţă.

Ea a adăugat că probabil va exista o analiză a activităţii miniştilor, care trebuie făcută periodic.

"Dacă se va constata că erau ministere unde se putea mai mult, mai bine, şi un ministru nou poate să facă lucrurile în aşa fel încât rezultatul să fie mai bun, probabil că se va trece la remaniere. Nu avem în acest moment nicio discuţie concretă legată de remanierea unui ministru din actualul Cabinet, însă nici nu este exclus ca lucrul acesta să se întâmple", a spus ministrul.

Udrea a mai afirmat că premierul poate să facă, peste vară, o astfel de analiză şi să decidă dacă cineva trebuie înlocuit, precizând însă că că acest lucru ţine exclusiv de şeful Guvernului.