Leroy Merlin deschide în august magazinul din Colosseum, primul din România

Autor: Cristina Cuncea - Mediafax 01.06.2011

Retailerul de bricolaj Leroy Merlin, deţinut de grupul francez Adeo, va deschide în luna august primul magazin din România, în parcul Colosseum, dezvoltat de firma Nova Imobiliare în Chitila, unde din noiembrie va funcţiona şi un hipermarket Carrefour şi o galerie comercială.

"Prima fază a proiectului va fi finalizată în luna august, odată cu deschiderea primului magazin Leroy Marlin DY din România. În luna noiembrie va fi deschis şi magazinul Carrefour, împreună cu o galerie comercială", potrivit datelor firmei care dezvoltă proiectul.

Colosseum Center, unul dintre cele mai mari proiecte de centre comerciale de pe piaţa locală, a fost anunţat în 2007, în momentul în care dezvoltatorii au semnat primul contract de închiriere cu retailerul Carrefour. Iniţial, aceştia aveau planificată finalizarea primei etape în vara anului 2009.

Zona comercială din Chitila, care va include şi un mall în a doua fază de dezvoltare, implică o investiţie totală de 350 mil. euro, potrivit datelor anunţate anterior de companie. Nova Imobiliare este o companie înfiinţată de oameni de afaceri britanici.