Iordănescu: "Nu ştiu dacă Hagi şi-a dat încă acordul! Eu nu renunţ la funcţia din parlament"

Autor: ProSport 06.06.2011



După demisia lui Răzvan Lucescu, Federaţia Română de Fotbal a făcut o ofertă lui Gică Hagi şi lui Anghel Iordănescu pentru a prelua echipa naţională, primul în calitate de selecţioner, al doilea în calitate de director tehnic al tuturor echipelor naţionale.

"Nu ştiu personal dacă Hagi şi-a dat încă acordul. Ieri după-amiază am avut o intrevedere in trei cu Mircea Sandu si am discutat acest proiect, Hagi antrenor, eu director tehnic al tuturor echipelor nationale. Din această poziţie trebuie să venim cu o strategie în ceea ce priveşte redresarea şi reformarea tuturor echipelor naţionale ale României.

Marea mea problemă este că sunt senator şi sunt implicat într-un proiect politic, la care nu voi renunţa. Mai sunt 16 luni de mandat şi nu voi renunţa la poziţia mea din parlament, vreau să fiu permanent prezent la şedinţele de plen.

Acest proiect prezentat de Mircea Sandu este unul deosebit de interesant. Se întinde pe patru ani, iar obiectivul este calificarea la EURO 2016. Şi eu şi Hagi trebuie să ne îngrijim de activitatea loturilor naţionale. Am intrat în acest proiect şi datorită lui Gică Hagi, este o idee provocatoare, poate fi în beneficiul fotbalului românesc. Citiţi mai mult despre Iordănescu şi Hagi la naţională pe www.prosport.ro