O maşină a explodat în centrul Chişinăului. Poliţia nu exclude ipoteza unui atentat

Autor: Mediafax 07.06.2011

O maşină cu numere de înmatriculare ruseştia explodat marţi în centrul Chişinăului, iar în urma deflagraţiei o persoană a murit. Maşina era parcată în zonă de câteva zile, au declarat surse din cadrul Ministerului de Interne, citate de Infotag în pagina electronică.

"Analizăm câteva versiuni. Potrivit primei versiuni, în automobilul Lada a explodat butelia de gaz, după care a urmat un val puternic al exploziei", a declarat şeful serviciului de presă al MAI, Chiril Motpan.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Comisariatului General de Politie, Adrian Jovmir, preşedintele Federaţiei de Tenis din R.Moldova, Igor Ţurcan, a fost rănit în urma exploziei şi a fost transportat la spital în stare gravă. Potrivit informaţiilor vehiculate de presă, Igor Ţurcan ar fi condus echipa de campanie a candidatului independent la primăria capitalei Mihai Godea.

Preşedintele Federaţiei moldovene de Tenis, Igor Ţurcan, a decedat.

Pentru moment, poliţia nu dispune de date referitoare la alte victime.

Sosit la faţa locului, primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă, a declarat că în urma exploziei a fost rănită o singură persoană. Citiţi mai mult despre maşina care a explodat în centrul Chişinăului pe www.mediafax.ro