Berlusconi se laudă că are o popularitate mai mare decât Nicolas Sarkozy şi Traian Băsescu

Autor: Mediafax 09.06.2011

Premierul Italiei, Silvio Berlusconi, susţine că imaginea sa este discreditată de presă, dar, cu toate acestea, continuă să aibă o popularitate mai mare decât cea a liderilor altor ţări europene precum preşedintele Franţei, Nicolas Sarkozy, sau cel al României, Traian Băsescu.

Berlusconi a dat asigurări că, în pofida criticilor, Guvernul pe care îl conduce va rămâne în funcţie până la finalul mandatului.

Ideea a fost confirmată de ministrul italian de Interne, Roberto Maroni, care a lăudat succesele obţinute de Guvernul italian în combaterea infracţionalităţii şi în acţiunile împotriva grupurilor mafiote, subliniind că au fost arestaţi numeroşi lideri interlopi: "Pentru a-i captura pe toţi trebuie să mai continuăm doi ani".

Iar Berlusconi a adăugat în glumă, adresându-se jurnaliştilor: "În pofida farmecului mare pe care îl are pentru noi viaţa privată, trebuie să mai suportaţi doi ani".

După ce a lăudat activităţile Guvernului pe care îl conduce şi a vorbit de necesitatea reformei fiscale, Berlusconi a declarat că Executivul "merită un monument" pentru tot ce a realizat. Citiţi mai mult despre popularitatea lui Berlusconi pe www.mediafax.ro.