Finanţele nu i-au prelungit mandatul Mirelei Iovu pentru postul de vicepreşedinte CEC Bank

Autor: Marius Radu - Mediafax 19.06.2011

Ministerul Finanţelor Publice a decis săptămâna trecută să nu-i prelungească mandatul Mirelei Iovu pentru funcţia vicepreşedinte la CEC Bank, au declarat pentru Mediafax surse bancare.

Contactaţi de agenţie reprezentanţii ministerului au confirmat că Iovu nu va mai ocupa postul de vicepreşedinte al instituţiei de credit.

La începutul lunii mai, Ministerul Finanţelor a convocat AGA la CEC Bank pentru a-l numi pe Andrei Stamatian în poziţia de vicepreşedinte al băncii, după ce BNR nu i-a dat aviz pentru funcţia de prim-vicepreşedinte, unde avea în atribuţii domenii pe care nu a activat.

Anterior, BNR nu a dat aviz nici pentru Andrei-Răzvan Micu, consilier al ministrului Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu, care era propus ca vicepreşedinte în locul lui Cristian Tudorancea.

La AGA din martie, Ministerul Finanţelor l-a revalidat pe Radu Graţian Gheţea, ca director general şi preşedinte al Consiliului de Administraţie pentru un mandat de patru ani, precum şi pe Mihaela Lucica Popa, vicepreşedinte şi membru al CA.