Yahoo Messenger 11 a fost lansat oficial. Vedeţi care sunt noutăţile

Autor: Go4It 30.06.2011

Yahoo Messenger 11 este finalizat, versiunea oficială a popularului client de mesagerie instant aducând numeroase optimizări pentru performanţă şi stabilitate, alături de remedii pentru toate bug-urile descoperite până acum, scrie Go4It.

Cu Yahoo Messenger 11 putem trimite mesaje text şi SMS-uri, avem posibilitatea să iniţiem apeluri video şi audio, iar daca nu suntem mereu în faţa calculatorului serviciul de mesagerie vocală ne ajută să păstrăm mai uşor legătura cu cei dragi.

Jocurile sociale interactive, accesibile chiar din interfaţa aplicaţiei, rămân un element de atracţie important pentru Yahoo Messenger 11. Colecţia de jocuri include titluri foarte populare, cum ar fi Mafia Wars, Fishville şi Pool, însă oferta de jocuri este mult mai mare şi este diversificată odată cu trecerea timpului. Putem juca împotriva prietenilor din lista de contacte, sau ne putem relaxa cu o sesiune de joc proprie, ori de câte ori avem timp liber la dispoziţie. Citiţi mai multe despre noutăţile aduse de noua versiune de Messenger de la Yahoo pe www.go4it.ro.