Mircea Sandu, audiat la DNA în dosarul privind o posibilă mituire a unor arbitri

Autor: Mediafax 07.07.2011

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, s-a pezentat, joi dimineaţă, la Direcţia Naţională Anticorupţie, pentru a fi audiat în dosarul în care procurorii fac cercetări în urma unor declaraţii potrivit cărora patronul Politehnicii Timişoara ar fi vrut să mituiască arbitri.

Mircea Sandu a fost citat pentru a fi audiat în acest dosar în care procurorii anticorupţie s-au sesizat după ce preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a declarat cotidianului ProSport că patronul Politehnicii Timişoara, Marian Iancu, "se pregătea să dea 1,5 milioane de euro la ligă şi 500.000 la arbitri" pentru ca formaţia sa să câştige titlul sezonul trecut.

Preşedintele FRF a venit la sediul DNA în jurul orei 10.00, el nefiind însoţit de avocat. Mircea Sandu a spus că nu vrea să facă acum declaraţii privind audierea sa la DNA.

Şi Gigi Becali a fost citat petnru a fi audiat ca martor în acest dosar, finanţatorul stelist declarând că se va prezenta numai când va dori şi nu le va spune nimic procurorilor anticorupţie.

Gigi Becali crede că acţiunea DNA îl vizează pe preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, el precizând că finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, i-a spus în urmă cu o lună şi jumătate că şeful LPF va fi arestat. Citiţi mai mult despre audierea lui Mircea Sandu la DNA pe www.mediafax.ro