Honda Trading România preia importurile motocicletelor Honda de la AutoItalia

Autor: Bogdan Alecu 07.07.2011
Honda Trading România, importatorul automobilelor mărcii nipone pe piaţa locală, a preluat luna aceasta şi importul motocicletelor Honda de la AutoItalia, fostul importator al acestora. Activitatea va începe în cursul acestei luni, odată cu deschiderea primului showroom oficial de reprezentare în Bucureşti.

Începând din vara 2011, o gamă largă de motociclete şi scutere va fi disponibilă clienţilor din România, incluzând vârfurile de gamă precum Honda VFR 1200 F, prima din lume dotată cu cutie de viteze automată cu dublu ambreiaj.Linia de produse CBR va include noile CBR600F si CBR250R, dar şi CBR1000RR, împreună cu 600RR. Lista continuă cu modele Naked/Street, Custom/Cruisers şi cu o selecţie a celor mai populare modele de scutere.

Primul dealer oficial agreat de noul distribuitor este Carpaţi Motors, fostul importator al maşinilor Honda, ce va acoperi zona Bucureşti, oferind atât servicii de vânzare cât şi de post-vânzare. Noul showroom este situat în zona de nord a capitalei, pe Bulevardul Expoziţiei, Nr.2.