Topul celor mai bune linii aeriene din lume

Autor: Ana Raduta 14.07.2011

Atunci cand te afli la mii de metri inaltime, confortul si senzatia ca esti in siguranta sunt extrem de importante. Tocmai de aceea, reputatia pe care si-o creeaza liniile aeriene devine esentiala pentru incasarile lor.

Chiar daca multi oameni aleg o anumita linie aeriana doar pentru ca are cele mai scazute tarife, sunt altii pentru care este foarte important sa zboare cu o companie care le ofera scaune confortabile, mancare buna, stewardese amabile, care, in general, are intarzieri foarte mici si care nu are un istoric in accidente aviatice.

Tocmai de aceea, a fost realizat un top al celor mai bune companii aeriene din lume, pe baza raspunsurilor a 18,8 milioane de pasageri. Iata cum arata topul.

1. Emirates, Dubai: Desi are o flota de doar 153 de aeronave, Emirates este cea mai mare transportator din Orientul Mijlociu. Unele aeronave au cabine de lux cu mini-baruri proprii si dus.

2. Turkish Airlines, Turcia: Fondata in 1993, compania aeriana Turkish Airlineseste a treia cea mai mare din Europa, dupa numarul de pasageri. Sediul central este la Istanbul si are o flota de 174 de aeronave. CitiĊ£i topul integral al celor mai bune companii aeriene din lume pe www.businessmagazin.ro