Un autocar plin cu suporteri ai echipei de fotbal Oţelul a luat foc pe E 85, fiind distrus complet

Autor: Mediafax 17.07.2011

Autocarul în care se aflau aproximativ 50 de suporteri ai echipei de fotbal Oţelul Galaţi şi care a luat foc, duminică, pe E 85, la graniţa judeţelor Vrancea şi Bacău, a ars aproape complet în urma incendiului, însă nicio persoană nu a fost rănită, pasagerii reuşind să iasă la timp din maşină.

Şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, locotenent colonel Flaviu Chişchiop, a declarat pentru MEDIAFAX că incendiul a fost anunţat la ISU Bacău de către pasageri ai autocarului, iar ulterior, la ora 16.15, a fost anunţat şi ISU Vrancea.

Potrivit sursei citate, la faţa locului au fost trimise două autospeciale de la Detaşamentul de pompieri Adjud, cu zece subofiţeri, iar la momentul în care aceştia au ajuns autocarul era cuprins de flăcări în întregime.

La ora transmiterii acestei ştiri, incendiul fusese stins.

Şeful ISU Vrancea a precizat că autocarul a fost distrus aproape complet în urma incendiului, însă nicio persoană nu a fost rănită, toţi pasagerii reuşind să iasă la timp din maşină.

În autocar se aflau aproximativ 50 de suporteri ai echipei de fotbal Oţelul Galaţi, care la acest moment aşteaptă şă fie preluaţi de o altă maşină.

Autocarul se îndrepta spre Piatra Neamţ, într-un convoi de mai multe maşini cu suporteri ai Oţelul plecate de la Galaţi.

Duminică seară, de la ora 20.45, la Piatra Neamţ se dispută Supercupa României, între deţinătoarea titlului Ligii I, Oţelul Galaţi, şi câştigătoarea Cupei, Steaua Bucureşti.