H&M mai deschide patru magazine până la finalul anului

Autor: Cristina Rosca 18.07.2011

Retailerul suedez H&M va ajunge la finalul anului la zece unităţi pe piaţa locală, urmând a deschide astfel alte patru magazine în Cluj, Timişoara, Constanţa şi Bucureşti.

Primele magazine se vor deschide în septembrie în Timişoara şi Cluj, în centrele comerciale Iulius Mall din oraşele respective. Acestora le vor urma în noiembrie unităţile din Bucureşti, din Sun Plaza Shopping Center, şi Constanţa, din centrul comercial Maritimo Shopping Center.

"O dată cu deschiderea noilor magazine, ne vom mări şi echipa, urmând să mai angajăm până la finele anului în jur de 100 de oameni", a declarat Carlos Duarte, County Manager H&M România.

Suedezii deţin pe piaţa locală şase magazine, cinci în Bucureşti şi unul în Braşov. La finalul lunii martie retailerul a deschis prima unitate de pe piaţa locală în centrul comercial AFI Palace Cotroceni, după mai mulţi ani de tatonări pe piaţă. Al doilea magazin deschis a fost în Unirea Shopping Center, urmat de Băneasa Shopping City, Plaza Romania, Bucureşti Mall şi Unirea Shopping Center Braşov.