Criminalul din Norvegia despre Vlad Ţepeş: "Moştenirea sa merită să fie studiată în şcolile de PR, ştiinţe politice, militare, psihologie socială etc. din epoca modernă"

Autor: Mihai SCHIAU 25.07.2011

În manifestul de 1.500 de pagini postat pe internet, atacatorul norvegian Anders Behring Breivik explică de ce femeile atractive trebuie ucise, mărturiseşte că Vlad Ţepeş a fost un erou şi spune că masacrul din Norvegia este doar începutul unui război de durată, scrie Daily Mail, citată de Gândul.

"Cruciatul român Vlad Ţepeş a fost un geniu al războiului psihologic. Ca orice alt conducător, avea doi duşmani: dezordinea internă sau trădarea de ţară şi agresorii islamici din exterior, care îi ameninţau ţara. A fost un maestru al PUNERII ÎN SCENĂ a cruzimii, pentru a obţine un efect maxim", scrie Breivik (scrierea cu majuscule îi aparţine).

"Moştenirea sa merită să fie studiată în şcolile de PR, ştiinţe politice, militare, psihologie socială etc. din epoca modernă", continuă textul.

Documentul, lansat cu doar câteva ore înainte de bombardamentele din Oslo, punctează că Breivik este unul dintre cei 12 membri ai unei societăţi "de extremă dreapta, anti-marxistă, anti-feministă, anti-islamică" şi care luptă împotriva multiculturalismului. Norvegianul menţionează că restul de 11 membri ar putea şi ei să plănuiască atacuri similare. Citiţi mai multe pe www.gandul.info.