APDRP cumpără servicii şi echipamente IT de peste 2 milioane de euro

Autor: Ştefan Vrabie 27.07.2011

Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit va organiza în această lună o licitaţie pentru achiziţionarea de echipamente informatice pentru personalul APDRP şi ITRSV la nivel central, regional şi judeţean, valoarea contractului fiind de aproape 8,8 mil. lei (2,1 mil. euro), potrivit unui anunţ de participare publicat pe site-ul e-licitatie.ro pe data de 26 iulie.

Agenţia va achiziţiona routere de reţea, computere personale, laptopuri, scanere şi echipamente de reţea. Licitaţia va fi împărţită în trei loturi astfel: primul lot va include printre altele achiziţionarea a 54 de routere cu software de management centralizat, 62 de switch-uri cu minim opt porturi şi a 62 de role cablu de reţea de 300 metri şi a 62 de cleşti sertizare.

Al doilea lot va cuprinde opt servere de sistem CRP/DRP, 243 de calculatoare (unitate centrală, monitor şi UPS) şi 151 de laptop-uri. Agenţia va mai achiziţiona 56 de imprimante laserjet A3 şi 65 de multifuncţionale. Durata contractului va fi pe o perioadă de trei luni de la data atribuirii contractului, finanţarea fiind făcută în proporţie de 80% din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală, restul de 20% fiind alocaţi din buget naţional.